19.6 C
București
luni, 27 mai 2024 - 18:49
No menu items!

Premierul s-a sfătuit cu Nelu Tătaru despre situația din spitale, nu cu ministrul Vlad Voiculescu

spot_img

Premierul Florin Cîţu a spus luni, într-o declaraţie de presă, că a purtat mai multe discuţii cu Nelu Tătaru, ministru al Sănătăţii în Guvernul Orban, despre situaţia din spitale. 

„Primim rapoarte în fiecare zi. Am vorbit cu domnul Tătaru, sunt deja câteva rapoarte existente şi trebuie să mă uit peste ele. Când vom avea o concluzie, vom spune. Dacă e cineva vinovat, va trebui să răspundă. Este o anchetă în curs şi vom vedea ce s-a întâmplat. Mă interesează mai mult să văd ce s-a făcut după tragedia de la Piatra Neamţ. A existat un plan de măsuri şi vreau să văd dacă au fost implementate”, a spus premierul Florin Cîţu. 

Întrebat de ce a vorbit cu Nelu Tătaru, în condiţiile în care acesta nu mai este ministru al Sănătăţii, dar şi care este relaţia cu Vlad Voiculescu, premierul Cîţu a spus că „am vorbit cu domnul Tătaru pentru că suntem colegi de partid, iar azi am avut o şedinţă de partid. Bineînţeles că am o comunicare foarte bună cu toţi colegii din Guvern. Discutăm zilnic”, a mai precizat Cîțu.

Emanuel Stan