19 C
București
vineri, 5 martie 2021 - 17:46

Ludovic Orban către Rareș Bogdan, în ședința PNL: “O comunicare prea floamboaiantă nu este bună”

Rareș Bogdan a continuat, luni, atacurile la adresa fostului premier Ludovic Orban, de data aceasta reproșurile fiind făcute în ședința Biroului Executiv al PNL.

Fostul ziarist i-a reproșat lui Orban că miniștrii PNL s-au ascuns după numirea în funcție, doar vreo 3 dintre aceștia fiind vizibili public, în timp ce miniștrii USR comunică mult mai mult și au luat fața PNL la guvernare. În replică, conform stiripesurse.ro, Ludovic Orban i-a spus lui Rareș Bogdan că în această perioadă nu și-ar dori să fie în pielea miniștrilor USR, iar o comunicare ”prea floamboaiantă nu este bună”.

Atacurile lui Rareș Bogdan au fost susținute și de liderul deputaților PNL, Florin Roman, care i-a reproșat lui Orban modul în care a negociat formarea Guvernului și alegerea oamenilor în funcții. În plus, Orban ”a coordonat destul de nestatutar negocierile”, pentru că echipele n-au fost validate în forurile de conducere ale PNL.

De asemenea, Roman i-a spus fostului premier că nu s-a făcut o analiză a rezultatului alegerilor parlamentare și oamenii n-au fost numiți în funcții după meritul obținut după scoruri. Deputatul a cerut, totodată, ca această analiză să fie realizată până la următoarea ședință a PNL.

În replică, Ludovic Orban a spus că se analizează propunerile pentru secretarii de stat și alte funcții, astfel că nu s-a luat “nestatutar” niciodecizie.

Emanuel Stan