1.9 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 1:25
No menu items!

Premierul desemnat Nicolae Ciucă promite stabilitate:”Vom trece la treabă din prima clipă”

spot_img

Premierul desemnat Nicolae Ciucă face un apel la liderii partidelor pentru a depăși criza politică din România, înainte de a depune în Parlament lista de miniștri și programul de guvernare al noii coaliţii PNL-PSD-UDMR.

“Forțele politice, cele care doresc să depășim cât mai curând crizele multiple ce încearcă greu țara noastră, au șansa ca în zilele următoare să își asume această responsabilitate. Vă asigur că, odată primit votul instituției fundamentale a democrației, vom trece la treabă din prima clipă.

Nu avem timp de pierdut! Depășirea situației critice va fi posibilă doar prin dedicare, disponibilitate la efort și solidaritate.

Avem foarte multe de făcut împreună, iar noi vom depune toate eforturile de care suntem capabili pentru a asigura stabilitate și perspectiva unei vieți mai bune”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Componenţa Guvernului condus de Nicolae Ciucă şi programul de guvernare al noii coaliţii PNL-PSD-UDMR vor fi depuse marţi în Parlament, care va stabili calendarul audierii miniştrilor propuşi şi votul în plenul reunit al celor două Camere, care va fi cel mai probabil joi.

                                                                                                             Adina Silav