28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 15:06
No menu items!

Poşta Română Broker de Asigurare lansează prima asigurare în sistemul privat de sănătate

spot_img

Poşta Română Broker de Asigurare (PRBA) a anunțat intrarea pe piaţa asigurărilor de sănătate în sistem privat, printr-un produs inovativ, lansat în colaborare cu Asigurarea Românească – Asirom Vienna Insurance Group şi cu prestatorul medical general Medical Ocupational (Medoc).

Poliţa Aromedica Poşta, care are o primă anuală de 450 de lei, le va oferi asiguraţilor acces la servicii medicale în cazul unor îmbolnăviri neaşteptate sau îngrijiri medicale în cazul vătămărilor corporale în urma unui accident, potrivit unui comunicat al companiei.

Asigurarea permite accesul la o reţea naţională de peste 800 de furnizori privaţi de servicii medicale, iar decontarea este directă. Astfel, asiguratul nu este nevoit să plătească pentru serviciile medicale acoperite de poliţă, decontarea desfăşurându-se direct între clinică şi asigurător.

Aromedica Poşta include atât servicii medicale în ambulatoriu (consultaţii de specialitate, analize de laborator, ecografii, radiologie, radioscopie, screening cancer etc.), cât şi spitalizare în unităţi private şi publice, tratamente stomatologice, consultaţii oftalmologice şi dipozitive de protezare pentru auz şi văz.

”În acord cu strategia PRBA şi cu profilul clientului tradiţional al Poştei Române, ne-am dorit un produs accesibil cât mai multor categorii sociale. Poliţa este extinsă pentru limitele de vârstă – 18-64 de ani, sau 7-64 de ani pentru coasigurat – şi este independentă de sistemul public de sănătate”, a declarat Viorel Motoroiu, director general al PRBA.

Noua poliță va fi disponibilă pe site-ul brokerului www.postasig.ro, prin intermediul agenţilor autorizaţi PRBA şi în cele peste 200 de oficii poştale cu birou dedicat de asigurări.

Poşta Română Broker de Asigurare este controlată integral de Poşta Română. PRBA activează pe piaţa de asigurări din octombrie 2014 şi intermediază asigurări generale, de la RCA sau asigurări de locuinţă, la poliţe de sănătate.

T.S.