6.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 4:37

PNL București: coordonatorul campaniei electorale a DEMISIONAT și lansează acuzații INCENDIARE

spot_img

Conflictul dintre Ludovic Orban și președintele PNL București, Cristian Bușoi, ajunge într-o nouă etapă. Coordonator al campaniei PNL pe București și mână dreaptă a lui Bușoi, Alexandru Nazare, a decis să renunțe la funcție, acuzând conducerea centrală că prin atacurile la adresa filialei PNL București nu fac decât să scadă scorul electoral.

Conflictul din interiorul PNL este unul mai vechi. Ludovic Orban îl vrea mazilit pe Cristian Bușoi de la conducerea PNL București și în partid se vorbește chiar despre faptul că în cazul unui rezultat prost la europarlamentare Orban va demisiona, însă la schimb va cere șefia PNL București.

Alexandru Nazare a trimis o scrisoare către conducerea PNL în care acuză sabotajul lui Ludovic Orban.

”Stimați colegi, din mai multe considerente, dar în primul rând pentru binele organizației, mă văd nevoit să renunț la funcția de șef de campanie și la cea de coordonator al Departamentului de comunicare. Pentru mine, înainte de toate, este important binele organizației.

Datorită animozităților apărute între conducerea PNL București și conducerea centrală, atât în partid cât și în presă, organizația București e denigrată permanent și indiferent ce eforturi se fac, ele nu sunt luate în calcul. Nu avem cum să obținem rezultate bune în campanie în condițiile în care organizația e permanent atacată atât public, cât și în partid. Strategia de campanie pe care Centrul o impune, inclusiv în ceea ce privește USR, nu cred că este cea mai fericită alegere pentru campania pe București. Personal, în condițiile date, indiferent cât aș fi de bine intenționat, nu am cum să scot rezultate spectaculoase și că atare prefer să ocupe aceste poziții oameni agreați de conducerea centrală, pentru că, altfel, ar fi păcat de toată muncă depusă de colegii noștri. Repet, nu renunț, ci fac un pas în lateral strict în privința acestor responsabilități pentru binele organizației! Sper că așa atacurile să înceteze și voi, colegii mei, să nu munciți în zadar prinși în lupte de putere pentru care unii sunt dispuși să sacrifice tot, inclusiv organizația în sine. Iertați-mă, va rog, dar moral nu mi asum asta, din respect pentru fiecare membru care a muncit ani de zile și n-a primit nimic în schimb, ba mai mult nu i-au fost recunoscute eforturile. Până la urmă pentru fiecare dintre noi există un Dumnezeu mai presus de toate, care mai devreme sau mai târziu își va spune cuvântul.” se arată în demisia lui Nazare transmisă conducerii partidului.