10.5 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 14:36

Permisul auto suspendat până în 2024 și o amendă-record de peste 20.000 de lei pentru un șofer din Suceava

spot_img

Polițiștii i-au aplicat o amendă record de 20.880 de lei și i-au suspendat dreptul de a conduce pentru următorii patru ani unui șofer din orașul Siret care a fugit de echipajul de Poliție Rutieră și a comis 16 încălcări ale Codului rutier, printre care viteză excesivă și deplasare pe contrasens.

Cazul șoferului a fost relatat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne:

Permisul suspendat până în 2024…

Amendă de 20.880 lei…

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!