17.6 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 17:52

Percheziţii într-un dosar de corupţie. Sunt vizaţi 25 agenţi de poliţie din cadrul IPJ Sibiu

spot_img

Procurorii şi poliţiştii fac, miercuri dimineață, percheziţii într-un dosar care vizează 25 de agenți  din Sibiu suspectaţi de fapte de corupţie.

“Astăzi, 19 mai 2021, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, împreună cu polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Structura Centrală și Serviciile Județene Anticorupție Sibiu, Alba, Brașov și Cluj, pun in executare 17 mandate de percheziție domiciliară pentru probarea unor infracțiuni de corupție într-o cauză penală în care sunt suspectați 25 agenți de poliție din cadrul IPJ Sibiu”, anunță Direcția Generală Anticorupție.

Totodată, sunt puse în executare 33 de mandate de aducere și 3 ordonanțe de predare înscrisuri și medii de stocare.

În cauză se beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Direcției Generale de Protecție Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Inspectoratul de Poliţie Județean Sibiu a precizat că acțiunea este comună, iar mai mulți polițiști din cadrul instituției sunt implicați activ în desfășurarea anchetei penale.

“Asigurăm comunitatea sibiană că instituția noastră are toleranță zero față de actele de corupție, context în care conducerea IPJ Sibiu a sprijinit și va sprijini în continuare structurile implicate în derularea anchetei în cauză”, transmite IPJ Sibiu.