14.1 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 8:51
No menu items!

Patru români răniți într-un accident auto în Bulgaria

spot_img

Cel mai grav rănit a fost transportat la spitalul din Constanţa

ceata

Un accident rutier în care a fost implicat un autoturism în care se aflau patru cetăţeni români s-a produs, duminică dimineaţă, în Bulgaria, la câţiva kilometri de graniţa cu România, unul dintre răniţi fiind transportat, în stare stabilă, la Spitalul Judeţean Constanţa.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineţii de duminică, în regiunea Dobrich, la câteva zeci de kilometri distanţă de Vama Veche, potrivit Mediafax.

Ce mai probabilă cauză a accidentului a fost starea meteo – ceaţă şi drum umed. Maşina a derapat și s-a răsturnat în afara şoselei.

Autorităţile bulgare au solicitat şi intervenţia unui echipaj de la Ambulanţă, din judeţul Constanţa, acesta ieşind din ţară în jurul orei 06.30 şi revenind cu unul dintre răniţi la 07.15. Pacientul era în stare stabilă şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate.

Ceilalţi trei ocupanţi ai autoturismului au rămas în Bulgaria, unde au primit îngrijiri, pentru a da detalii poliţiştilor bulgari despre producerea accidentului.