12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:39
No menu items!

VIDEO Panică într-un autobuz din Capitală. Un bărbat a amenințat călătorii cu un cuțit. Au intervenit trupele antitero

spot_img

Momente de groază pentru călătorii unui autobuz de pe linia 117. Un bărbat i-a amenințat  cu un cuțit și ar fi vrut să ia ostatici. Pentru imobilizarea acestuia au intervenit trupele antitero.

Un bărbat a sunat la 112 și un echipaj de poliție a intervenit de urgență. La fața locului au ajuns și tupele antitero de la SRI.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, într-un autobuz ce se afla în circulație în sectorul 5, un bărbat a afișat, la vedere, un cuțit, fără a amenința  vreun călător anume. O persoană a apelat prin sistemul 112 și a sesizat situația. L-a fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, dar și un echipaj al Serviciului Roman de Informații. Bărbatul, cetățean român, de 47 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. Urmează a fi dispuse măsuri legale”, anunță Poliția Capitalei.

SRI a precizat că echipa de intervenție l-a imobilizat pe suspect în condiții de siguranță pentru ceilalti pasageri și participanți la trafic.

„Din primele verificari efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar pâna în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist”, a anunțat SRI.

Atacatorul a fost dus la Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, urmând a i se întocmi dosar pentru port ilegal de armă.