20.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:39
No menu items!

Ordin judecătoresc: 3 luni într-o clinică de dezintoxicare pentru Chris Brown

spot_img

 Chris Brown

Chris Brown a primit un ordin judecătoresc de internare timp de 90 de zile într-o instituţie de reabilitare psihică (pentru a urma un tratament de dezintoxicare şi a primi consiliere în vederea stăpânirii acceselor de furie), la câteva zile după ce s-a externat dintr-un alt astfel de centru medical, scrie Reuters.

Decizia judecătorească, emisă de judecătorul James Brandlin, de la Baroul districtual din Los Angeles, a fost dată în urma audierii în vederea eliberării condiţionate, după ce cântăreţul R&B Chris Brown, care se afla în Washington pentru a susține un concert, l-a lovit cu pumnul pe Parker Adams, în vârstă de 20 de ani, din Maryland, pe 27 octombrie.

Chris Brown a fost condamnat în 2009 la cinci ani de libertate condiţionată, 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi urmarea unui curs de consiliere psihologică în vederea stăpânirii acceselor de violenţă, după ce a agresat-o pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna.

Pe lângă ordinul de internare într-un centru de reabilitare, Chris Brown va trebui să efectueze cel puţin 24 de ore de muncă în serviciul comunităţii pe săptămână, să se supună unei testări periodice pentru consumul de droguri şi să ia medicamentele prescrise.

Totodată, Chris Brown are interdicţie de a părăsi districtul Los Angeles, însă judecătorul James Brandlin a declarat că acestuia i se va permite să meargă la Washington pentru înfăţişările la tribunal pentru acuzaţiile de agresiune din octombrie.

Cântăreţul a agreat termenii modificaţi ai eliberării condiţionate.

C.A.