13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 2:17
No menu items!

Oprah Winfrey lansează un brand de ceai denumit „Oprah Chai Tea”

spot_img

Filantroapa Oprah Winfrey

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a creat un brand de ceai împreună cu experţii de la Starbucks, denumit „Oprah Chai Tea”, care va fi disponibil în cafenele din 29 aprilie, profitul din vânzări urmând a fi donat în scopuri caritabile, informează contactmusic.com.

Anunţul a fost făcut miercuri, când Oprah Winfrey a participat, alături de Howard Schultz, directorul executiv al companiei Starbucks, la întâlnirea anuală a acţionarilor celebrului lanţ de cafenele.

„Ritualul zilnic al ceaiului este o parte vitală a dimineţilor mele. Chai Tea-ul savuros şi cu mirodenii, cu aroma sa intensă, este preferatul meu de multă vreme. Când Howard Schultz m-a invitat în camera de degustare şi să creez propriul meu amestec de ceai, m-am gândit că poate fi o oportunitate unică şi distracţie la puterea a zecea”, a spus Oprah Winfrey.

Profitul din vânzarea ceaiului va fi donat unor proiecte umanitare de sprijinire a educaţiei tinerilor, inclusiv a internatului pentru fete construit de vedeta de televiziune în Africa de Sud, Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls.

Oprah Winfrey, în vârstă de 60 de ani, este supranumită „regina talk show-urilor” este în prezent, conform revistei Forbes, cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală cotată la 1,5 miliarde de dolari.

C.A.