4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 18:24
No menu items!

Oktoberfest, cel mai mare festival de bere, se deschide joi la Plaza România

spot_img

oktoberfest

Primăria Sectorului 6 organizează în perioada 3-6 octombrie, la Plaza România, festivalul Oktoberfest, ce va reuni sub acoperișul unui mare cort toți pasionații de bere bună.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, festivalul debutează joi cu Parada Oktoberfest prin oraș, urmată de festivitatea de deschidere.

Cu această ocazie, se va da cep butoiului cu bere, gest simbolic ce anunță startul festivalului Oktoberfest.

Programul zilnic al festivalului include Micul Dejun Bavarez, cu specialități germane precum cârnații tradiționali thüringer și bratwurst, berea nefiltrată și jocuri cu premii.

Programul artistic este unul specific Oktoberfestului original de la Munchen — fanfară, reprezentații ale baletului oficial Oktoberfest de la Opera din Brașov, care vor prezenta o coregrafie bavareză, precum și muzică germană, oferită de Orchestra Karpaten Band și de DJ Edelweiss.

Doamnele și domnișoarele sunt invitate sâmbătă să participe la Miss Oktoberfest — un altfel de concurs de miss — în care este apreciată spontaneitatea și dorința de distracție, criteriile precum dimensiuni 90-60-90 sau înălțimea fiind neimportante.

Premiile sunt pe măsură: Miss Oktoberfest pleacă acasă cu câtă bere poate căra la propriu gașca ei de prieteni; Miss Heidi primește de la unul dintre sponsori o ladă de zestre pentru a-și întâlni iubitul — Peter — în munții din Germania (cort, izopren, termos, bocanci etc.), iar Miss Popularitate câștigă un frigider plin cu bere.

Amatorii de distracție au parte de provocări inedite cu mii de premii atractive în intervalul 18,00-22,00, iar sâmbătă și duminică între 16,00 și 21,00.

A.V.