23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 16:40
No menu items!

Oana Mizil naște joi. Cum o va chema pe fetița ei și a lui Marian Vanghelie

spot_img

Marian Vanghelie își dorește ca atât fetița, cât și mama, Oana Mizil, să treacă cu bine peste operația de cezariană programată pentru joi.

UPDATE.

Instanța a decis să îi acorde lui Marian Vanghelie două zile de „permisie” din arestul la domiciliu, pentru a putea merge la spital alături de iubita sa.

Primarul suspendat al sectorului 5, aflat în arest la domiciliu, a declarat că operația a fost programată pentru joi și că speră să poată merge la spital. El a cerut instanței ridicarea măsurii, astfel încât să fie alături de iubita sa și noul-născut.

E posibil să schimb și pampers, cât trăiește omul învață, chiar dacă nu avem experineța necesară… Să nu zic că rămânem tot prosști, ca să fac o glumă, căpătăm experiență.

Marian Vanghelie

Vanghelie a mai spus că și-ar fi dorit să fie prezent alături de Oana Mizil și la ecografiile pe care aceasta le-a făcut până acum, dar a fost în arest preventiv.

Fostul edil al sectorului 5 a dezvăluit și numele fetiței sale și a Oanei Mizil.

Primul nume va fi „Maria”. al doilea nu l-am stabilit, o să vorbim cu nașii și cu familiile. O să-mi serbez ziua de nume în aceeași zi cu fiica mea. Și doctorul a spus că este pregătită acum (n.r. Oana Mizil) să nască, și astrele spun că data de 3 este o zi minunată și că va avea un viitor strălucit. O să rămâneți surprinși, o să vedeți de acum un Vanghelie mai complicat și mai inteligent.

Marian Vanghelie