13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 7:54
No menu items!

O prezentatoarea BBC a murit după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca

spot_img

Familia prezentatoarei de la BBC, care a murit săptămâna trecută, acuză că aceasta a decedat din cauza cheagurilor de sânge formate după ce s-a vaccinat cu serul anti-Covid produs de AstraZeneca, scrie The Guardian.

Lisa Shaw a murit vineri, în spital, la vârsta de 44 de ani. A început să aibă dureri de cap la o săptămână după ce s-a vaccinat, iar starea a continuat să i se înrăutățească în zilele ce au urmat.

A fost internată la terapie intensivă, într-un spital din Newcastle, cu cheaguri de sânge, însă medicii nu au reușit să o salveze.

Lisa a fost prezentatoare la BBC Radio Newcastle, cu apariții zilnice în eter. A lucrat la Radio BBC din 2015, după ce anterior mai activase la alte două posturi de radio.

Rik Martin, redactor executiv interimar al BBC Radio Newcastle, a declarat: „Era o colegă de încredere, un prezentator strălucit, un prieten minunat, o soție și o mamă iubitoare. Îi plăcea să fie la radio și era iubită de publicul nostru. Am pierdut pe cineva special care a însemnat foarte mult pentru mulți oameni.”