O gravidă și două minore, printre răniții unui grav accident de circulație

Un echipaj SMURD acorda primul ajutor victimelor unui accident rutier pe drumul european 70, in localitatea Pilesti din judetul Dolj, miercuri, 19 septembrie 2012. Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite un urma accidentului. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO

Cinci oameni au fost răniți, printre care și o femeie gravidă, în urma unui grav accident de circulație în care au fost implicate trei mașini. Accidentul a avut loc în localitatea Brezoi, județul Vâlcea și a avut drept cauză o depășire neregulamentară, potrivit Mediafax. 

În urma impactului, trei femei și două minore, pasagere în autoturismele implicate în accident, au fost rănite.  Mai  multe ambulanțe sosite la fața locului au preluat victimele și le-au transportat la spital.

Este vorba despre o femeie de 63 de ani care a suferit un traumatism toracic, două fete minore și o gravidă în șapte luni. O altă pasageră de 43 de ani a refuzat transportul la spital. Gravida a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din Brezoi. 

Circulația în zonă a fost îngreunată. Polițiștii cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului. 

NICIUN COMENTARIU