21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 12:17
No menu items!

O femeie de 80 de ani şi fiul său de 58 de ani, găsiţi morţi în propria locuinţă

spot_img

O femeie de 80 de ani şi fiul său, în vârstă de 58 de ani, au fost găsiţi morţi în locuinţa lor din judeţul Dolj, iar în acest caz va fi realizată o expertiză medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului.

Poliţiştii au precizat că nu au fost descoperite urme de violenţă pe trupurile victimelor.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat marţi, 4 ianuarie, că poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, luni seara, de o femeie de 64 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, este posibil ca mama şi fratele său să fie decedaţi în locuinţa acestora.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii precum şi un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj, fiind identificate în locuinţă, două persoane decedate, respectiv o femeie de 80 de ani şi un bărbat de 58 de ani, ambii din Craiova.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală, prin unitatea de parchet competentă”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa citată a precizat că în acest caz va fi realizată o expertiză medico-legală, pentru stabilirea cauzei decesului celor două persoane.