7.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 3:19
No menu items!

O basculantă încărcată cu nisip s-a răsturnat pe autostrada A1.Circulație blocată în ambele sensuri. Coadă imensă de TIR-uri și mașini

spot_img

O basculantă încărcată cu nisip și pietriș s-a răsturnat vineri dimineață pe autostrada A1, blocând circulația în ambele sensuri. Echipajele de intervenție sosite la fața locului nu l-au mai putut salva pe șofer.

Accidentul s-a produs la kilometrul 53 pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, unde un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând benzile 1 şi 2 de pe ambele sensuri de mers, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri și se circulă dirijat doar pe banda de urgenţă, mai precizează Centrul. La fața locului au fost trimise mașini de descarcerare și ambulanțe, care au intervenit pentru salvarea șoferului, găsit rănit, în stare de inconștientă.

 „Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată de către echipajul SAJ”, au transmis echipele de intervenție, care estimează că circulația va fi reluată în circa o oră, după curățarea drumului.

D.Constantin