14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 5:10

O autospecială care transporta deținuți s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu o mașină condusă de o femeie

spot_img

Mașina de Poliție se deplasa pe Bulevardul Unirii cu semnalele acustice în funcțiune, când un autoturism condus de o femeie a intrat violent în autospeciala de Poliție. În urma impactului, autospeciala s-a răsturnat. Cele două persoane aflate pe bancheta din spate și care se aflau în custodia Poliției au fost rănite.

Mașina care transporta deținuți era în misiune. Avea semnalele acustice și luminoase pornite în momentul în care a fost lovită de o altă mașină condusă de o femeie.

„În jurul orei 15:10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. George Coșbuc. 

Conducătorul unei autospeciale de poliție în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Cosbuc dispre Bd. Tudor Vladimirescu către Piața Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns in zona Rond Cosbuc a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 44 ani.
În urma impactului, autospeciala de poliție s-a rasturnat pe plafon. 

În acest moment, două persoane, pasageri pe locurile din spate în autospeciala de politie primesc ingrijiri medicale. 

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a anunțat Poliția.