25.7 C
București
marți, 21 mai 2024 - 20:39
No menu items!

Noul primar al Timișoarei a transformat un spațiu verde în parcare. FOTO

spot_img

Proaspătul ales primar al Timișoarei, Dominic Fritz, și-a tras parcare în fața primăriei, chiar pe spațiul verde, însă nu s-a mulțumit doar cu atât, ci i-a îndemnat pe toți să parcheze acolo, dacă au nevoie.

Dominic Fritz și-a parcat bicicleta cu care vine la muncă în fața primăriei chiar dacă, în spatele clădirii, există parcare pentru biciclete. Fritz și-a legat bicicleta de un semn de circulație din fața primăriei, pe spațiu verde.

Contactat de stiripesurse.ro, Fritz a declarat că a vrut să dea „un semnal”. „Nu există parcare de biciclete în fața  primăriei. Am dat un semnal că de astăzi se poate parca acolo, e parcare acum”, a spus noul primar.

La câteva ore după această scenă, Fritz a cerut să se monteze un rastel de biciclete în fața Primăriei Timișoara, ordin care a fost executat prompt, după cum scrie site-ul banatulmeu.ro. Oamenii s-au pus la treabă, iar de mâine primarul va avea unde să își lege țoagla. Fritz își legase bicicleta luni de un semn de circulație din fața primăriei, deși în curtea instituției era un rastel destinat bicicletelor.