13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 0:52
No menu items!

Noua șefă a TVR, celebră pentru emisiuni cu vrăjitoare, îl mută din prime time pe Ionuț Cristache

spot_img

Emisiunea România 9, realizată de Ionuţ Cristache, va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă de programe, emisiunea apare la o oră cu audienţă mai mică, de la 17 la 18.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în grila TVR 1 aprobată de Comitetul Director în urmă cu câteva zile, România 9 va fi difuzată de postul public de la ora 17.00. Ionuţ Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi. Cristache este plasat imediat după emisiunile despre minorităţi (Emisiunea în limba Maghiară luni şi marţi, Convieţuri – miercuri şi Akzente – joia).

Ionuț Cristache a spus că va urma, cu siguranță, o perioadă dificilă, dar nu se teme.

„Singura explicație oferită de directorul interimar al TVR1 a fost că “așa a vrut doamna” (a se întelege Săseanu, șefa TVR)! Am întrebat dacă au făcut vreun studiu, dacă au să-mi reproșeze ceva, mi-a transmis că nu, așa a vrut doamna, asa s-a întâmplat!

Și dacă am vreo obiecție să mă duc să stau de vorbă cu ea. Evident că nu m-am dus. Nu o știu, nu am avut niciun contact cu domnia sa. Am un contract și constat că el este încălcat.

Fără nicio explicație profesională, argumentată și obiectivă. O instituție publică nu se conduce după poftele cuiva sau cel puțin așa îmi place să cred. Poate directorul TVR1 m-a indus în eroare, nu a fost dorința doamnei și totul este o neînțelegere.

M-au pus după programul Minorități! Care face audiență 0.0.

Eu în cinci ani de zile construisem un brand, fidelizasem un public, era a treia emisiune de pe piață după Gâdea (n.r.: Antena3) și Ciutacu (n.r.: RomâniaTV). Publicul emisiunii evident că nu e acasă la ora 17.00. O să fie cumplit, mă va împiedica să-mi ating targeturile contractuale. Aici pote fi o cheie, dar nu vreau să speculez. Nu mă tem de muncă, vedem ce va fi”, a spus Ionuț Cristache pentru STIRIPESURSE.RO.

Noua șefă a TVR, Ramona Săseanu de la postul public din Craiova, s-a remarcat ca realizator de emisiuni cu vrăjitoare, iar la audierile din Parlament, s-a lăudat cu faptul că „a avut like-uri și feedback”, chiar dacă nu a reușit să facă rating.