30.8 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 14:40
No menu items!

Nicușor Dan se credea imun la DNA

spot_img

Nicușor Dan a fost uimit, zilele trecute, când procurorii DNA au descins la Primăria Generală dimineața la ora 6, să-i ceară un morman de acte. Surse judiciare au declarat pentru Sursa Zilei că la câte ilegalități și încurcături a făcut primarul general până acum, dosarul privind angajările ilegale, sau cel pe urbanism, sigur sunt în curs de finalizare, din moment ce s-a ajuns la descinderi.

Dar de ce era uimit Nicușor Dan de acțiunea DNA? Pentru că el se credea imun pe viață, datorită, sau din cauza (depinde de care parte vezi lucrurile) denunțurilor pe care le făcea pe bandă pe vremea când șefa DNA era Laura Codruța Kovesi.

Nicușor Dan venea când vroia la DNA, intra în biroul procurorului șef, se consultau, apoi era trimis la vreun procuror de caz care îi prelua rapid denunțul.

Actualul edil al Capitalei era, atunci, ONG-istul care “se lupta cu mafia imobiliară”, în fapt făcea acțiuni în instanță și încrucișat, plângeri penale, pe numele dezvoltatorilor care nu veneau pe preș la el, să îi ceară “consultanță”.

Iată însă că vremurile de glorie au apus, iar DNA-ul s-a pus acum pe Nicușor Dan. Aceleași surse ne-au confirmat că acțiunile pe numele primarului general vor continua.

Marilena Nedelcu