12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 14:13

Nicușor Dan l-a refuzat pe Dacian Cioloș când a vrut să intre în USR: “Mi-a spus direct că sunt un peşte prea greu de înghiţit”

spot_img

Dacian Cioloş a dezvăluit, într-o dezbatere online cu Irinel Dărău, că a vrut să intre în USR încă din 2017, dar a fost refuzat de preşedintele de atunci al partidului, Nicuşor Dan: “Mi-a spus direct că sunt un peşte prea greu de înghiţit”.

“Eu am avut o intenţie foarte serioasă de a mă înscrie în USR în 2017. Şi am avut atunci discuţia cu Nicuşor Dan care era preşedintele partidului. El mi-a spus direct că sunt un peşte prea greu de înghiţit de USR la momentul respectiv şi că vom vedea ce se mai întâmplă. Evident că am fost afectat de treaba asta. Aveam mulţi prieteni în USR care insistau să mă duc să mă înscriu în partid. Când preşedintele partidului spune treaba asta, te gândeşti de două ori, nu forţezi”, a povestit Dacian Cioloş.

În 2020, când l-au susținut la alegerile pentru Primăria Capitalei, atât Dacian Cioloș, cât și Dan Barna i-au spus lui Nicușor Dan că se poate înscrie în formațiunea politică.

Marilena Nedelcu