13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 13:38

Nicușor Dan, îmbrăcat BINE pe plaja din Olimp

spot_img

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a suferit mult, se pare, din cauza lipsei căldurii și apei calde din Capitală. Așa că nu renunță la haine nici pe plajă, la peste 40 de grade Celsius. 

Aflat în concediu – unde a lăsat de-o parte problemele Bucureștiului, sufocat de gunoaie, șobolani și țânțari – primarul general a fost surprins, pe plaja din Olimp, purtând tricou și cămașă cu mânecă lungă și vorbind la telefon. 

Deși pe 30 iulie și-a delegat atribuțiile – nu către unul dintre cei doi viceprimari, ci către Diana Pungă, administrator public în PMB, şi Emanuela Jugureanu, director general la Direcţia Generală Economică din Primăria Capitalei, luni, Nicușor Dan a participat la ședința de Consiliu General în care a fost votată, printre altele, dizolvarea a trei companii municipale – Cimitire București SA, Tehnologia Informației SA și Compania Municipală Pază și Securitate SA.

A intervenit, însă, online, din camera de hotel. Deși s-a spus că ar fi în vacanță în Bulgaria, primarul general a fost surprins îmbrăcat în ținută de toamnă pe plaja din stațiunea Olimp. 

 

Raluca Dan