10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 23:20
No menu items!

Nicușor Dan a făcut plângere la DNA. Vrea recuperarea unui prejudiciu de câteva milioane de euro adus Primăriei Capitalei în mandatul Gabrielei Firea

spot_img

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, joi, că a depus o plângere penală la DNA pentru un prejudiciu de câteva milioane de euro adus municipalității în mandatul Gabrielei Firea.

„Am depus ieri la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administrații. Fiind vorba de cimitirele din București, această schemă infracțională e cu atât mai cinică”, a precizat primarul Capitalei.

El spune că nu poate oferi mai multe detalii, ținând cont de prevederile legale și de faptul că sunt implicate mai multe instituții publice.

“Asigur însă bucureștenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită”, a menționat Nicușor Dan.