13.9 C
București
luni, 4 martie 2024 - 13:37
No menu items!

Narcisa Iorga s-a trezit după un an să spună „tot adevărul” despre CNA

spot_img

Fostul director de comunicare al PDL a fost audiat la DNA

Iorga Narcisa_DNA_SZ

Fostul director de comunicare al PDL, Narcisa Iorga, actual membru al Consiliului Național al Audiovizualului, Narcisa Iorga, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a spus tot la DNA, unde a fost audiată, joi, în dosarul privind acordarea unor licențe.

Gata! Am fost la DNA. Așa cum am promis, am spus tot

Narcisa Iorga
membru CNA

Mai mult, ea a comentat la propria postare răspunzând unor prieteni. Narcisa Iorga a spus „tot adevărul” jurând „cu mâna pe cruce” și a precizat că nu-i dorește președintei CNA; Laura Georgescu, „să intre în pușcărie”, ci doar „să se oprească abuzurile la CNA”.

Laura Georgescu a fost avertizată încă de la venirea ei în CNA, de la falsificarea Codului audiovizualului, că asemenea fapte sunt inadmisibile în funcția pe care o ocupă. Dacă a crezut că e o joacă, nu e vina mea

Narcisa Iorga

Narcisa Iorga, propusă membră a CNA de Traian Băsescu, s-a hotărât, astfel, după un an și jumătate de când Laura Georgescu este peședinte, să spună „tot adevărul”, abia când DNA a deschis dosarul. Potrivit legii, orice cetățean poate formula un denunț în fața autorităților judiciare pentru a dezvălui posibile fapte penale.

Vineri, membra CNA a revenit cu o postare precizând că nu-i vine să creadă că „există suspiciuni de mită în privinţa Laurei Georgescu cu privire la o licenţă, aşa cum susţin jurnaliştii din surse judiciare”. „Influenţarea votului din considerente politice nu e o noutate. Eu o spun demult, public, sub diverse forme. Dar mită? Sper ca informaţiile să nu fie confirmate”, a scris Narcisa Iorga.

Olimpia Diaconicu