12.1 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 14:06
No menu items!

Moarte tragică a unei asistente de 21 de ani: s-a prăbușit brusc în clubul în care se afla cu prietenii

spot_img

O tânără de 21 de ani a avut parte de un sfârșit subit și lipsit de explicații. Fata a murit după ce s-a prăbușit brusc în clubul în care se afla alături de prieteni. Familia are inima frântă și caută răspunsuri.

Olivia Spencer, o asistentă medicală în vârstă de 21 de ani, s-a stins subit în club, acolo unde a mers alături de prieteni pentru a asculta muzică techno. Poliția din Țara Galilor de Sud a declarat că investighează moartea ei subită și inexplicabilă, dar nu o tratează ca fiind suspectă, potrivit Mirror.

Tânăra a murit după ce s-a prăbușit brusc în club sub privirile terifiante ale prietenilor.

„Noi, ca familie, suntem absolut devastați, Olivia a fost o fată cu o inimă de aur pur, a luminat fiecare cameră în care a intrat cu personalitatea ei amuzantă. Toți cei care au cunoscut-o îi vor simți lipsa”, a declarat familia fetei.

„Nu am cuvinte, sunt atât de multe amintiri minunate pe care le voi prețui pentru totdeauna. Îmi va fi dor de ea pentru totdeauna”, a declarat mătușa fetei.

„Frumoasa noastră Liv, sunt atât de recunoscătoare că am împărtășit cele mai bune amintiri, ai fost cu adevărat unică. Sper că petreceți din greu acolo, așa cum știm cu toții că îți place să faci, nimic nu va mai fi la fel fără tine aici. Am inima zdrobită. Lumea este atât de crudă. O să te iubesc mereu și o să-mi fie dor de tine Olivia, pentru totdeauna, îngerul nostru frumos”, a declarat o colegă a tinerei, Mia.

D.Constantin