17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 20:26
No menu items!

Mitică Dragomir și-a serbat ziua de naștere la… DNA

spot_img

Mitica Dragpmir la DNAPreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru „Mitică” Dragomir, a fost audiat, joi seara, la DNA, chiar de ziua sa, ca martor în dosarul deschis de procurori pe numele directorului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu. Acesta este acuzat că ar fi șantajat un reprezentant al RCS&RDS pentru a încheia cu Antena TV Group un contract de retransmisie a posturilor de televiziune ale companiei pe o anumită sumă stabilită de directorul instituției media.

Se pare că Mitică Dragomir ar fi personajul-cheie în acest şantaj, după ce directorul Antena TV Group i-ar fi ameninţat pe reprezentanţii RCS-RDS că va da publicităţii un contract de asociere între RCS-RDS şi o firmă a lui Dumitru Dragomir, Bodu SRL, prin care şeful Ligii deţine restaurantul Crystal Palace Ballroms, din apropierea Palatului Parlamentului. Sorin Alexandrescu a vehiculat suma de 3,5 milioane euro, potrivit referatului procurorilor. Aceasta ar fi fost dată cu titlu de mită de RCS&RDS firmei lui Dragomir pentru acordarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga 1.

Mitică Dragomir s-a născut pe 30 mai 1946 în localitatea vâlceană Bălcești, astfel că, joi, în ziua audierii sale la DNA, a împlinit 67 de ani.

Andi Topală

Foto evz.ro