24 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 22:29
No menu items!

Ministrul economiei, Andrei Gerea, pentru Antena 3: Nu am demisionat UPDATE

spot_img

ANDREI-GEREA

  • UPDATE

Ministrul economiei, Andrei Gerea, a infirmat, vineri dimineață, la Antena 3 faptul că ar fi demisionat.

Pe de altă parte, surse liberale citate de MEDIAFAX, arătau că ministrul economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL că se pune la dispoziţia partidului, lideri liberali vorbind deja despre demisia acestuia.

Andrei Gerea s-a aflat vineri dimineaţă la discuţiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali, însă nu a făcut declaraţii nici la sosire şi nici la plecare.

Ministrul economiei, Andrei Gerea, a demisionat, vineri, după patru luni de mandat, au precizat surse politice, citate de Antena 3.

În același timp, surse din PNL Alba citate de MEDIAFAX susțineau vineri dimineață că liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, ar putea fi propus de liberali pentru postul de ministru al economiei în locul lui Andrei Gerea.

Potrivit surselor citate, în interiorul PNL s-a discutat desre nominalizarea senatorului Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei.

Aceleași surse au precizat că decizia urmează să fie luată vineri, după Delegaţia Permanentă a PNL.

Eugen Nicolăescu despre demisia lui Gerea: E opţiunea lui pe care o respect

„Este o opţiune a colegului meu şi eu i-o respect, dar poate el a înţeles că, poate, acum în Partidul Naţional Liberal se încearcă alte direcţii. Poate că în acest sens putem să comentăm demisia lui”, a spus ministrul Eugen Nicolăescu la ieşirea din sediul Ministerului Sănătăţii.

Întrebat dacă ştie cine va veni în locul lui Gerea, Nicolăescu a răspuns: „Evident că ştiu, dar aştept şi eu votul colegilor mei din Delegaţie”.

Întrebat care ar fi greşelile pentru care Gerea şi-a dat demisia, Eugen Nicolăescu a precizat că nu poate să răspundă.

R.D.