15.9 C
București
luni, 27 septembrie 2021 - 3:44

Ministrul Dezvoltării, Vasile Dîncu, şi-a descoperit subordonaţii: “Este o supraierarhie şi un reflex de supunere iraţional

spot_img

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat că în toată administraţia există un spirit centralist, că foarte mulți angajaţi de la stat gândesc în formule stereotipice, iar instituțiile sunt blocate de o supraierarhie.

Invitat la Realitatea TV, ministrul Dezvoltării a spus că cel mai mult îl enervează că oamenii nu sunt obișnuiți să lucreze unii cu ceilalți și că instituțiile sunt blocate de o supraierarhie.

Dacian Cioloș avea dreptate. El mi-a spus de mai multe ori: Vedeți că o să vă dicteze ceilalți ritmul. Am lăsat la toate planificările termenele care sunt puse în strategii și am văzut că toate erau termene foarte lungi, că pentru un funcționar care lucrează acolo, pentru el armata este lungă. Deci nu are nicio problemă, trece timpul, el își ia leafa, deci nu vrea schimbare.

Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării

Vicepremierul a detaliat spunând că funcţionarii nu pun întrebări suplimentare, nu sunt obişnuiţi să lucreze cu şeful lor ca un partener, reflexul de supunere fiind aproape “iraţional”.

M. N.