Ministrul afacerilor interne convinge un primar PMP să renunțe la protest / VIDEO

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, l-a convins pe primarul PMP al orașului Ulmeni, județul Maramureș, Lucian Morar, să renunțe la protestul la care acesta a recurs, timp de câteva zile, în fața ministerelor sănătății și al afacerilor interne. 

Primarul și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că, în 2010 – 2011, nu a reușit să convingă decidenții din Guvernul Emil Boc și nici pe cei din Guvernul Ponta, în 2013, să aprobe înființarea unui serviciu de ambulanță în orașul pe care îl administrează. A revenit cu solicitarea acum, în 2019, sperând ca, prin proteste, să convingă miniștrii PSD. 

Ministrul afacerilor interne l-a convins pe edil să renunțe la protest, explicându-i că o decizie va fi luată legal, după ce solicitarea sa va fi analizată de Comisia interministerială de specialitate.

Ministra Carmen Dan a demonstrat ca e un om adevarat! Un bun crestin! A vorbit cu primarul Lucian Morar! L-a convins si asigurat ca innceea ce priveste sustatia se ambulanta se va lua decizia logica si corecta! L-a indemnat sa mearga acasa! Lucuan Morar a ascultat-o! La fel cum l-a ascultat si pe Traian Basescu! A facut-o Rares Bogdan! Care a fost si l-a sustinut pe Lucian Morar! Rodica Nassar o doamna adevarata! Doru Maries sau Marin Ceausescu Morosanu! Jos palaria! Eugen Tomac sau Aurel Chirita, presedintele de la AOR!Altii au cazut examenul de solidaritate! Au demonstrat ca nu sunt oameni! Ci niste falsi mincinosi fara caracter! La fel au cazut examenul cetatenii in halate albe de la Ambulanta Maramures! S-au lasat tarati de o mincinoasa si si-au colorat halatele albe intr-un rosu sobolanesc! Urat!La toti le multumim pentru experienta de viata ce ne-au oferit-o! Am invatat multe despre prieteni si ipocriti prefacuti!Sa aveti i niapte linistita!

Publicată de Radu Tolas pe Miercuri, 24 aprilie 2019

NICIUN COMENTARIU