11.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 11:51
No menu items!

Mihai Tudose îi răspunde lui Mircea Geoană: Deocamdată e singurul care s-a anunțat, filmul se schimbă!

spot_img

Fostul premier PSD Mihai Tudose consideră că Mircea Geoană a vrut „să iasă în față” prin recentele declarații privind o candidatură inependentă la prezidențiale, susținută de PSD. Europarlamentarul a declarat că fostul său coleg are acum notorietate pentru că este sinugul care s-a anunțat pentru o astfel de candidatură, dar „când vor veni și alții cu partide în spate, se schimbă filmul”.

Mihai Tudose s-a arătat dezamăgit de declarațiile lui Mircea Geoană, susținând că nici el, nici Marcel Ciolacu nu au fost în biroul acestuia cu o astfel de propunere.

„Este o mare dezamăgire că secretarul general adjunct al NATO minte, minte jenant. Mai ales că a părut ca și cum ar fi recent. Eu am fost în 2019 la biroul lui, ca si coleg, ca român, la Bruxelles, la o cafea, nici vorbă de așa ceva (…) Nu doamnă, nu am fost niciodată, nici Marcel Ciolacu din câte știu eu, poate a fost ca si mine la Bruxelles ca președinte al Camerei Deputaților, nu cu vreo propunere.

Îl faceți mincinos pe Geoană? (întrebare moderator Decisiv Antena 3 CNN).

Da, prin omisiune.

Putea să inventeze acest scenariu, că ați fost mai mulți lideri la el în birou și i-ați propus să fie candidat?

Tocmai am spus. Mă îndoiesc că cineva din conducerea PSD să îi propună așa din spuma mării să candideze”, a comentat Mihai Tudose la emisiunea Antenei 3 CNN.

Europarlamentarul PSD a mai fost întrebat ce interes ar avea Mircea Geoană să inventeze o astfel de întâlnire, iar Tudose a răspuns că nimeni nu-i neagă notorietatea secretarului general adjunct al NATO, dar este posibil să fi vrut „să iasă în față”.

„Să iasă el în față. Eu zic să nu mai facem alegeri, să-l numim și gata. Dl Geoană este secretar general adjunct al NATO, să se ocupe de jobul lui (…)  Una este notorietatea, alta intenția de vot. Păi el e singurul care s-a anunțat, e normal, când vor veni și alții cu partide în spate, se schimbă filmul”, a mai spus Mihai Tudose.

Marilena Nedelcu