23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 16:32
No menu items!

Medic de la Casa de Pensii Hunedoara, reținut pentru luare de mită

spot_img
Medic de la Casa de Pensii Hunedoara, reținut pentru luare de mită
foto: realitatea.net

Un medic de la Casa de Pensii Hunedoara a fost prins în flagrant în timp ce lua 1.000 de lei  mită de la un bărbat căruia i-a promis că îi eliberează documentaţia necesară întocmirii unui dosar pentru pensie de invaliditate.

Medicul Claudia Benea, în vârstă de 39 de ani, este specialist în evaluarea si expertiza capacităţii de muncă şi are cabinetul în incinta spitalului municipal Hunedoara.

În urma percheziţiilor efectuate la cabinetul Claudiei Benea a mai fost găsită suma de 2.000 de lei şi alte bunuri pe care aceasta nu le-a putut justifica.

Benea a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Reprezentanţii Casei de Pensii Hunedoara spun că din punct de vedere profesional nu au avut niciodată ce să îi reproşeze.

„Nu am avut până acum nicio sesizare, nicio reclamaţie. Este şi pentru mine o surpriză. Nu vedem pentru ce ar fi şi o anchetă internă, dar noi, oricum, ne facem treaba”, a declarat directorul adjunct al Casei de Pensii Hunedoara, Ionel Ciobanu.

Instanţa Tribunalului Hunedoara va hotărî astăzi dacă medicul va sta 29 de zile în arest.

Lucian Mera