13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 7:43
No menu items!

Mazăre îi cere demisia lui Ponta

spot_img

Primarul Constanței a declarat, marți, că, „în mod normal și onorabil”, Victor Ponta ar trebui să demisioneze de la șefia PSD în urma eșecului la alegerile prezidențiale

Radu Mazare_SZ

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, marți, la Curtea de Apel București, că Victor Ponta ar trebui să demisioneze de la șefia PSD în urma eșecului înregistrat la alegerile prezidențiale.

Eu, dacă aş pierde alegerile la Primăria Constanța, mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş da vina pe şefii de organizaţii mici, locale.

Radu Mazăre
primarul municipiului Constanța

Întrebat dacă, în opinia lui, Victor Ponta ar trebui să demisioneze, Mazăre a răspuns: „Da. În mod normal și onorabil, da„.

Mazăre a precizat apoi că va discuta cu colegii săi din organizația PSD Constanșa pentru a decide dacă vor rămâne cu toții în PSD sau dacă vor alege partidul lui Marian Vanghelie și Mircea Geoană.

Eu nu iau decizii importante de capul meu. În ciuda a ceea ce se spune despre mine, eu nu fac nimic de capul meu. Şi eu sunt supărat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta şi al lui Dragnea. O să discut cu organizaţia din Constanţa şi o să luăm o decizie. În ciuda a ceea ce se spune despre mine, eu nu fac nimic de capul meu.

Radu Mazăre
primarul municipiului Constanța