4.8 C
București
luni, 12 aprilie 2021 - 8:52

Marte în Gemeni, un Mercur retrograd, doar că invers

Dezideriu

Marte, planeta acțiunilor, reacțiilor impulsive și intențiilor (bine sau rău plasate), s-a mutat în zodia Gemenilor, ceea ce îi conferă un aer foarte ”Mercur retrograd”-ish, în sensul că agitația formată în perioada următoare poate fi cam mare pentru cei care nu se pregătesc sau care nu au vreun drag la balamuc.

În context, Marte se ocupă de Berbec (și în astrologia tradițională se ocupa și de Scorpion), în timp ce zodia Gemenilor e patronată de Mercur (iată cheia). Și asta înseamnă că deja am început să trăim agitația și nebunia pe care de obicei o asociem cu Mercur retrograd, doar că, de data asta, lucrurile nu se mai întorc împotriva noastră. Sigur, doar dacă ne-am asigurat că facem ce trebuie, cum trebuie, pentru că altfel, planetele nu reprezintă vreun scut mistic împotriva problemelor noastre.

Altfel zis, e momentul pentru acțiune, pentru interacțiune, pentru conexiune. Și pentru rime, dacă sunteți amatori de gen.

Marte acum poate fi destul de volatil, dar nu ar trebui să mai aveți o problemă în sensul ăsta, pentru că Marte a stat până acum în constelația Taurului, deci teoria spune că ați avut timp să planificați până acum, să vă gândiți la strategii și la idei de monetizat, de practicat și de urmărit pe viitor (cum știți că zodia Tarului nu se aruncă niciodată în chestii pe care nu le cunoaște foarte bine).

Deci dați drumul la inițiative, la intenții, Mercur retrograd mai are puțin și își termină efectele, demonstrați că sunteți mai capabili decât niște corpuri cerești de la milioane de kilometri distanță!