3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 2:18
No menu items!

Marilyn Monroe este noua imagine Chanel No. 5

spot_img

 

Marilyn-Monroe-Chanel-5

Actriţa Marilyn Monroe a devenit noua imagine a parfumului Chanel No. 5, la 51 de ani de la moartea sa. Reprezentanţii casei de modă au fost inspiraţi de o declaraţie a divei într-un interviu din 1960 acordat lui Georges Belmont, redactorul-şef al revistei Marie Claire, informează dailymail.co.uk.

Ea a menţionat atunci locul special pe care renumitul parfum îl ocupă în garderoba sa.

„Ştiţi, mi se pun tot felul de întrebări, cum ar fi: «Ce porţi în pat? O bluză de pijama, pantaloni de pijama, cămaşă de noapte?» Aşa că am răspuns «Chanel No. 5», fiindcă este adevărul”, declara Marilyn Monroe în interviu.

Afişul pentru campanie, care va fi lansată la sfârşitul toamnei, o prezintă pe Marilyn Monroe parfumându-se cu Chanel, într-o fotografie de arhivă realizată de Ed Feingersh.

Recent, imaginea lui Marilyn Monroe a fost folosită de mai multe branduri comerciale pentru a-şi promova produsele. În 2012, firma de cosmetice MAC a scos pe piaţă o gamă de produse inspirate de machiajul divei, iar, în februarie, lanţul de magazine Macy’s a lansat o linie de haine pentru adolescente inspirată de artistă.

C.A.