Marian Oprișan: Nu mor de dragul lui Dragnea, dar este cel mai dur atac de până acum. Problemele se discută în interior

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a criticat dur, vineri, înaintea Comitetului Executiv, acțiunea pusă la cale de semnatarii și de susținătorii scrisorii contra lui Liviu Dragnea.

„Miza nu este rămânerea sau plecarea lui Dragnea. Miza o reprezintă românii și România, programul de guvernare, stabilitatea țării și faptul că odată și odată și odată trebuie să ne ridicăm din genunchi astfel încât resursele țării să fie ale românilor, nu ale străinilor”, a declarat Orpișan.

El a ținut să precizeze că „nu moare de dragul lui Dragnea”, dar că, atunci când a avut ceva de spus, a spus în interiorul partidului și consideră că asta trebuia făcut și acum. „Nu poți să vii peste noapte, după ce nu ai deschis gura niciodată în organ statutare ale part, când nu m-ai susț când am spus că sunt nereguli în partid, nu poți să vii cu o scrisoare în care spui de niște probleme care, multe dintre ele, nici nu au legătură cu realitatea”, a spus președintele CJ Vrancea. 

Oprișan a subliniat că „PSD a demonstrat că e partidul românilor și că poate depăși orice criză”, iar „colegii care nu înțeleg că problemele se discută în interior, trebuie să-și facă o mea culpa și să-i întrebe pe colegi care e calea ta de urmat, pentru că este cel mai grav atac de până acum”.

El a dat asigurări că PSD nu va rămâne fără majoritate parlamentară.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU