2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 9:21
No menu items!

Managerul Spitalului Timișoara îndemna românii să aleagă politic, acum se teme că medicii vor alege pacienții

spot_img

Managerul Spitalului “Victor Babeș” din Timișoara, Cristian Oancea, cel care îndemna românii să meargă la vot, susține că, în actualele condiții, medicii vor ajunge să aleagă pe cine să interneze la ATI, sub ventilație.

Managerul Spitalului “Victor Babeș” din Timișoara, Cristian Oancea, a atras atenția la Digi24 că situația din spitale este critică și că este nevoie de soluții rapide, de la o zi la alta. Oancea spune că dacă rata infectărilor se menține la peste 4.000 pe zi, este posibil ca medicii să fie nevoiți, încă din această săptămână  să aleagă cine primește tratament la ATI

Doctorul Cristian Oancea, anunța, înainte de alegerile locale căă „ autoritățile locale au luat toate măsurile ce necesită o siguranță sporită a cetățeanului care iese la vot”.

„Am fost consultați din punct de vedere medical asupra zilei de duminică, asupra procesului electoral, și, din punctul nostru de vedere, autoritățile locale au luat toate măsurile ce necesită o siguranță sporită a cetățeanului care iese la vot. Purtatul măștii, dezinfectarea suprafețelor și a ștampilelor, inclusiv distanțarea fizică noi am prevăzut-o mai mare tocmai pentru ca cetățenii, vârstnicii și inclusiv populația tânără să se simtă în siguranță. Personal voi ieși la vot și indemn pe toată lumea să își exercite acest drept constituțional”, a spus doctorul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, conform Tion.ro.