17.2 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 5:27
No menu items!

Mașina președintelui PDL Orșova, incendiată cu un cocktail Molotov

spot_img

adrian-cican

Mașina președintelui PDL Orșova, Adrian Cican, a fost incendiată cu un cocktail Molotov, în noaptea de luni spre marți, în fața locuinței acestuia, relatează Mediafax.

Cican a afirmat că în jurul orei 02:30, el și soția sa au auzit un zgomot puternic, după care au văzut fum ieșind din autoturismul lor de teren, parcat în fața casei.

Potrivit președintelui PDL Orșova, mașina a fost incendiată cu un cocktail Molotov aruncat prin lunetă.

„La 2.30 am auzit o mașină staționând în fața casei, cu motorul pornit. Noi nu dormeam, nici eu, nici soția, nici copilul și la un moment dat am auzit o bubuitură. Am sărit ca ars la geam și am văzut foc și fum în portbagajul mașinii. În momentul acela am văzut că a intrat în mașină, nu i-am văzut fața, am văzut că era o mașină model 1994, BMW sau Ford Mondeo, fără numere pe spate. Soția a sărit pe geam, am deschis mașina și am aruncat cocktail-ul molotov în zăpadă”, a declarat Adrian Cican.

Pompierii au stins incendiul, care s-a soldat cu pagube materiale importante, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine a fost cel care a incendiat maşina.

Reprezentanții Poliției Județene Mehedinți au afirmat că  în mașină a fost aruncată o sticlă în care era material textil îmbibat cu motorină, aceasta fiind ridicată pentru cercetări şi existând deja un cerc de suspecți în acest caz.

Cican susține că a primit în ultima vreme mai multe telefoane de amenințare și crede că ar fi vorba despre o ”răzbunare politică”.

„Totul pleacă de la politică, clar, indiscutabil și presiunile care au fost în ultima perioadă. Nu că vreau eu să dirijez în sensul acesta, dar în Orșova nu s-a întâmplat așa ceva până acum, iar în urma amenințărilor voalate, unele chiar telefonice, se întâmplă”, a mai spus Adrian Cican, care este președintele PDL Orșova și prim-vicepreședinte al PDL Mehedinți.

A.V.