13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 14:24

Luna Plină în Vărsător

spot_img

Luna plină  se va ridica în zodia Vărsătorului pe data de 24 iulie, la ora 5:36 și se va opune lui Venus. Această lună plină în Vărsător aduce cu sine o energie care încurajează schimbarea radicală.

Luna plină din 24 iulie marchează mijlocul torid al verii și favorizează călătoriile, spiritele independente, schimbările și transformările. Anul acesta ea se află în opoziție cu Venus care tocmai a intrat în zodia Fecioarei, unde va rămâne până la mijlocul lunii august. 

În unele culturi, Luna plină din iulie, este numită și Luna plină a cerbului, deoarece în această perioadă încep să atingă maturitatea cerbii adolescenți.

Acastă Lună plină ne oferă șansa de a schimba în mod semnificativ felul în care percepem realitate. Ne oferă șansa de a ne elibera mintea de șabloane, care ne reduc potențialul nostru autentic, creativitatea și participarea activă la propria noastră viață.

Mercur în Rac se află în opoziție cu Pluton retrograd în Capricorn. Această configurație astrală tinde să stârnească controverse și discuții, în relațiile conjugale.

Luna plină din Vărsător aduce cu ea o anumită neliniște, o nevoie mai mare de libertate, de mișcare, de acțiune și independență. 

În zilele dominate de Luna plină, aproximativ din 20 până spre 26 sau 27 iulie, vom avea nevoie să călătorim mai mult, să ne concentrăm asupra dorințelor noastre și să ne ocupăm de micile noastre visuri și mai puțin de muncă sau obligațiile de zi cu zi. 

Este un moment benefic pentru a renunța la lucruri vechi. Așa că, deschideți dulapurile și renunțați la hainele învechite! Deschideți-vă mintea și sufletul și renunțați la atitudini și prejudecăți!