17.8 C
București
joi, 26 mai 2022 - 4:05
No menu items!

Luna Plină în Rac și vindecarea pe care o așteptați

spot_img

Și bine ați venit și la prima Lună Plină din anul 2022, o Lună Plină denumită în o mie de feluri, psiho-pupu and such, de la denumiri șamanice, până la denumiri asiatice, până la denumiri inventate, pentru că de ce să nu inventăm chestii dacă tot e internetul la liber?

Vorbim despre o Lună Plină în Rac.

Dezideriu

În primul rând, trebuie menționat că orice Lună Plină reprezintă un surplus de energie și manifestarea este de obicei de prea-plin de energie sau, în cazul în care orbecăiți aiurea prea mult, oboseală. Deci nu vă panicați prea tare dacă nu reușiți să dormiți sau căutați prea mult somn în perioada asta (s-ar putea să aibă și Mercur retrograd un rol aici, pentru că invită mult la refacere și regenerare).

Altfel, pentru că vorbim despre o Lună Plină în Rac, adică exact în casa nativă, vorbim despre elementul emoțional, sentimental. Dacă tot vreți să lucrați la dimensiunea emoțională, să ”vindecați”, să faceți ceva de bine pentru suflețelul vostru, acum este momentul să căutați și să treceți la acțiune. Nu uitați să luați cu bucurie orice bucură simțurile și să vă îngăduiți destul timp petrecut în intimitatea voastră proprie și personală (care poate să fie oriunde, ”acasă” nu înseamnă un loc, înseamnă de obicei [și] alți oameni).

Dar, să nu ignorăm aspectele pe care le face Luna Plină și primul element important din ecuația asta este Pluton, planeta care patronează Scorpionii, traumele noastre emoționale și transformarea. Vedeți? Vedeți ce ocazie aveți să nu mai așteptați de la planete, dar să treceți și voi la fapte, ca să simțiți că faceți ceva?

Pe de altă parte, Soarele și Pluton se află în Capricorn, care este reprezentant al sistemelor mari, al corporațiilor, al giganților economici care fac lumea asta să se învârtă, mai ales prin prisma resurselor. Pentru cine are aplecare în sensul acesta, urmăriți activitățile economice din perioada aceasta, nu doar la nivel național, dar internațional mai degrabă, unde sunt giganți care fac diverse mișcări importante în perioada asta. Nu vă dau exemple, aveți destul internet la dispoziție pentru asta, nu?

Altfel, încă mai avem de pătimit cu Mercur retrograd și Venus retrograd, deci nu uitați să practicați introspecția, să lăsați vocea interioară (aviz Gemenilor, vă alegeți una, nu pe toate) să vă dea diverse indicii și, mai ales, aveți răbdare cu voi și cu ceilalți. Nu e nimic rău cu planetele, e rău doar dacă vă așteptați voi la rău și manifestați răul în viețile voastre.

#dezideriu #mercurretrograd