23.1 C
București
miercuri, 28 septembrie 2022 - 16:27
No menu items!

Luna Plină în Pești și finalul unei etape. Dar și cum renunțăm la ce nu mai este util

spot_img
  • Dezideriu

Ei bine, ați ajuns și la momentul de Lună Plină în Pești, un moment de încheiat etape și de pregătit noi etape, un moment în care e bine să nu exagerați cu stările sau dacă aveți de gând să exagerați cu stările, măcar să le exagerați pe alea bune, nu?

În mod tradițional, orice Lună Plină reprezintă un surplus de energie, dar manifestarea nu este la fel pentru toată lumea. În timp ce unii au rupt frigiderul în două, au preparat finețuri de tip paste cu mămăligă și cu pâine și apoi au plusat cu niște ciocolată, alții au uitat să mănânce și s-au „pierdut” prin alte zone ale existenței, pentru că așa facem noi ca ființe umane – în general nimic din ce credem noi, mai puțin când vine vorba de pasiuni.

Astfel, vă recomand să nu vă luați prea în serios temerile, fricile, angoasele, frustrările și în general bagajele emoționale, încercați să faceți puțină curățenie în viețile voastre (un proces deloc ușor, dacă suntem atenți la tendința fiecăruia de a păstra un anume status quo, chiar și cu relele care pot fi înlăturate) și să vă pregătiți, măcar așa, metaforic, pentru un nou ciclu al existenței. Sau, cum ar spune prietenii noștri de la Hollywood, here we go again…

Planeta guvernatoare a zodiei Pești, Neptun, este și ea aproape de Lună Plină, dar nu îndeajuns cât să o influențeze decisiv, deci Neptun nu va intra în ecuația de Lună Plină, dar poate facilita, și ea, o întărire a acestei energii, astfel încât revenim la paragraful de mai sus.

De asemenea, țineți cont și de faptul că vorbim în acest moment despre ȘASE planete retrograde, deci tot ce trăiți voi în perioada asta este un efort susținut, concertat și concentrat din mai multe direcții, nu „e de la Mercur retrograd”, că Mercur se ocupă de comunicare și gândire, nu omoară pe nimeni. V-am mai povestit despre aceste șase retrograde în același timp, este un vibe special și toată lumea resimte, la un nivel sau altul, că „se întâmplă ceva”. Slavă Domnului, nu suntem toți în același film și fiecare poate să își regleze capitolul aferent al vieții, în funcție de drumul și experiența personală, nu în funcție de ce scriu astrologii pe internet că „se deschid cerurile și portalurile” și „manifestați bogăție” sau mai știu eu ce Doamne ferește…

Mă rog, ați înțeles filmul. Fiți blânzi cu voi, cu ceilalți, învățați să mai și renunțați la anumite elemente care probabil nu vă mai sunt utile în viața asta (un exercițiu sănătos de imaginație, ce nu vă mai trebuie din comportamentul vostru) și, dacă se poate, nu mai încercați să controlați tot în viață, că dacă îl citiți pe Kierkegaard, vă trece tot cheful. Și de a controla și de viață în general. Dar asta nu înseamnă că are dreptate, nu? Succes!

#dezideriu #mercurretrograd