10.9 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 21:59
No menu items!

Luna Plină în Gemeni și Mercur aproape retrograd

spot_img
  • Dezideriu

Și iată-ne ajunși la un nou moment de Lună Plină, o Lună Plină care tranzitează și activează deja activa zodie a Gemenilor. Și probabil ați resimțit și voi în jurul vostru o energie mai intensă, cu care trebuie să fiți atenți ce faceți, ca să nu vă enervați aiurea. Ori pe alții, ori… pe voi. Că există și posibilitatea asta și nu aduce rezultate bune decât dacă reușiți să o transformați în motivație cu care să mutați munții din loc, dar ce să mutați munții din loc, totuși?

Despre zodia Gemenilor se pot spune multe (se aud și mai multe…), dar nimeni nu poate să conteste că este o zodie vie, cu treabă, care nu are timp să se plictisească, deci vă recomand să vă pregătiți exact în spiritul ăsta, mai ales că suntem pe final de an (hey, încă un an în care nu ați mers la sală de luni) și toată lumea are de cumpărat cadouri scumpe cu bani împrumutați pentru oameni care nu vă plac.

Oricum, nu că vreau să vă agit sau ceva, doar să știți că se apropie și o nouă tură a planetei voastre favorită – Mercur, în mișcarea voastră favorită – retrogradă. Și zilele acestea s-ar putea să aveți senzația că parcă e deja retrograd și nu vă înșelați neapărat, în sensul în care ne apropiem de perioada de ”umbră” – tradițional, cea pe care o hulește toată lumea, de fapt.

La care se adaugă și aspectele momentului de Lună Plină, respectiv o opoziție la Marte și o cuadratură la Saturn, care în traducere ar însemna că suntem invitați să fim răbdători, să fim flexibili, să nu fim căpcăuni și încăpățânați și că energia pe care am putea să o folosim ca să dăm cu alții de pereți ar fi mai bine folosită în treburi constructive – gen, să faceți prăjituri sau curățenie, sau să mergeți la sală, să nu treacă anul fără să faceți puțin sport, că face bine la sănătate, dar nu cum am făcut eu, că am zis că mai am 100 de flotări ca să ating pragul psihologic de 100 de flotări, prag pe care mi l-am propus în 2003 pentru 2004 și încă mai am 99 de flotări de făcut.

Altfel, momentul este oportun pentru creativitate literară, faceți ce vreți cu cuvintele, lăsați lirica să curgă, lăsați MC-ii să rupă, lăsați gândurile să ducă greutatea voastră existențială spre noțiuni mai clare și pragmatice, că filosofia e bună după ce înțelegi măcar bazele.

În plus, agitația de moment de Lună Plină, legată cu viitorul Mercur retrograd = love. Mă rog, asta ca să nu vă speriați prea tare de pe acum, că mai durează puțin și poate, cu ocazia asta, vă faceți cadou niște căști, că unii au uitat de Marea Criză de Căști surprinsă pe contul Mercur retrograd și acum mimează că totul e în regulă.