25.2 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 19:52
No menu items!

LUNA PLINĂ în Berbec – un cadou pentru toți nativii din zodiac

spot_img

Luna plină din 20 octombrie se aliniază cu zodia Berbecului și se află în opoziția cu Soarele din Balanță, la ora 17:58. Berbecul, cel dintâi semn zodiacal, ne invită să luăm atitudine, să ne ascultăm intuiția și să facem ce e bine pentru noi. Este momentul să acționăm într-un sens pozitiv și să nu mai așteptăm pasiv să ne cadă lucrurile din cer. 

Este una dintre cele mai dinamice și provocatoare Luni pline din acest an și aduce cu sine șanse la dragoste, pasiuni puternice, dar și riscuri foarte mari să pierdem parteneriate. 

Saturn, Jupiter și Mercur se află într-o mișcare accelerată în acestă perioadă, în care Luna plină face popas în zodia Berbecului.

Soarele se află în Balanță, iar Venus traversează zodia Săgetătorului.

Aceasta este una dintre cele mai generoase faze de Lună plină de peste an, cu o conjunctură astrală deosebită, care aduce beneficii tuturor nativilor din zodiac.

Luna plină din Berbec poate accelera împlinirea unor dorințe sau a unor proiecte majore, poate aduce beneficii materiale, pasiuni noi, iubire și mai ales satisfacții mari în diverse sectoare ale vieții.

Specific Berbecului, zilele acestea, lucrurile sunt tranșate direct și uneori poate chiar agresiv.

Tot ce este neautentic se va clătina și cu sinceritate, trebuie să ne îmbrățisăm vulenarbilitățile și frustrările și să încercăm să ne punem toate în ordine.

În perioada 20 – 25 octombrie, adică zilele dominate de această Lună plină, trebuie să fim puțin mai atenți să nu grăbim lucrurile și să nu provocăm în jurul nostru întâmplări mai puțin fericite.

Riscul de accidente minore este destul de ridicat din cauza influenței de Foc din Berbec așa că, puțină răbdare și prudență nu ar strica!