10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 7:08
No menu items!

Luna Plină în Balanță și eclipsa de comun acord

spot_img

Dezideriu


În fine, iată-ne ajunși și la momentul de Lună Plină, pe care sunt sigur că unii l-au trăit ca un geam batant, de pe o parte pe alta, în timp ce alții au dormit ca lemnele și nici măcar nu au observat că în țară ninge și în București a plouat cu tunete și fulgere.

Suntem într-o mică dilemă, pentru că nu toată lumea e de acord cu ce moment trăim acum. Unii spun că este o Lună Plină și atât, alții spun că e și o mică eclipsă de Lună, doar că penumbrală și dacă se vede din State, nu contează, alții că nu judeci o eclipsă după unghiul din care poți să o vezi și tot așa. Și dacă vi se pare că amintește de comportamentul unei zodii, aflați că această Lună Plină are loc în zodia Balanței. Nu că ar explica legendara nehotărâre a Balanțelor, dar măcar poate fi amuzant. Din UNGHIUL ăsta.

Ca de obicei, vă amintesc că orice moment de Lună Plină vine la pachet cu un maxim de energie la pachet, pe care fiecare îl materializează diferit – unii fac sport, alții mănâncă mult, unii dorm, alții preferă să aibă treabă. Fiecare organism uman reacționează ușor diferit, nu suntem toți la fel și e perfect normal.

Și cum Luna Plină are loc în Balanță, temele relațiilor, colaborărilor, alianțelor, prieteniilor cu scop lucrativ vor intra sub lupă. Acuma, pentru corectitudine, trebuie menționat că eclipsele își fac simțite diversele efecte la interval de șase luni înainte și după momentul maximal, dar cum această eclipsă nu este tratată de toată comunitatea de astrologie ca fiind una cu drepturi depline, nu vă recomand să vă schimbați viețile la 180 de grade chiar în momentul ăsta. Unless they have cookies. Cookies are always good – cum zicea și mintea mea în mintea ei în weekend, când am devalizat foarte multe dulciur

Altfel, acest moment astral vă poate indica faptul că anumite relații din jurul vostru nu mai sunt utile, nu vă mai ”duc” nicăieri, că unii oameni au avut un rol – poarte important – în viețile voastre, dar că viața nu poate fi trăită pe un ton monoton, robotizat, în care totul se întâmplă la fel mereu. Și, cine știe, poate e momentul să mai cunoașteți și voi pe cineva nou, pe cineva vechi, pe viitoarea fostă soție, luând în considerare faptul că nu doar voi sunteți pe această planetă și că ceilalți oameni au și ei dreptul să se adapteze la vieți noi. Voi sunteți personaje principale în viețile voastre și e important să vă amintiți că e la fel de valabil și pentru ceilalți. Nu vă datorează nimeni nimic, nici voi altora. Sau, mă rog, dacă aveți credite la bănci… dar nu despre ele vorbim aici. Oamenii se mai schimbă. Nu fundamental, nu la esență, dar mai schimbă elemente în  viață. Nu poți să îi judeci pentrui asta. Nici pentru alegerile făcute. Nu îți place, te miști mai departe, nu stai să behăi toată ziua că toți sunt proști și tu ești singurul deștept pe planetă, nu?