5.6 C
București
miercuri, 21 februarie 2024 - 6:13
No menu items!

Luna Nouă în Leu și cum să trăiești o poveste frumoasă de dragoste. Sau nu.

spot_img

DEZIDERIU

Bună ziua și bine ați venit la Luna Nouă în Leu, o Lună care anunță, culmea, spre marea voastră mirare (sunt sigur), un moment de romantism și de creativitate. Luna Nouă în Leu face un aspect pozitiv cu Jupiter, denumit Marele Benefic (chiar dacă este un orb relativ mare), aspect care vă poate încuraja să ieșiți din zonele voastre triste și să vă bucurați de viață, sub o formă sau alta.

Pentru că vorbim despre zodia care gestionează treburile inimii, ați putea să vă îndrăgostiți, să piperați o viață de cuplu monotonă sau, dacă vă plac senzațiile tari, să piperați mai multe vieți de cuplu monotone. Și dacă nici așa, poate viețile de cuplu ale altora. Nu vă plictisiți, totuși!

Leul, în acest context, ține de creativitate, de dragoste, de iubire, de bucurie, de asumarea unui rol sau titlu (dar nu cu aroganță) și poate iniția povești frumoase, demne de menționat nepoților peste ani și ani.

Altfel, aspectul despre care vorbeam, cel cu Jupiter, este relativ slab ca influență, dar EXISTĂ și așteaptă să fie folosit.

În afară de Jupiter, în schemă mai intră și subsemnatul Mercur, alături de planeta surprizelor pe care nu le-a cerut nimeni, Uranus. Și asta înseamnă că este posibil să vă impacientați mai repede și mai ușor din te miri ce motive, ba chiar este posibil să vă treziți cu diverse surprize în viețile voastre, mai ales la nivel de comunicare și gândire.

Logica în perioada asta ar fi să nu vă opuneți foarte tare lucrurilor care vin spre voi și să ”think outside the box”. Atât cât puteți și cum puteți. Nu există eșec, există experiență. Din care înveți sau repeți până înveți. Că nu suntem la școală, dar ar trebui să mai și învățăm ceva din când în când.

Și să nu uitați, orice Lună Nouă vine la pachet cu promisiunea de un nou început, de mai bine, de tot ce vreți voi. Acum Jupiter poate să pluseze și chiar să faciliteze ceea ce internetul încearcă să vândă ca ”manifestare”. Din fericire, astrele îți dau, dar nu îți bagă în sac. Ieși din mintea ta și fă ceva cu viața ta! Sau nu, că e viața ta, nu trebuie să îi crezi pe toți ciudații care scriu pe internet chestii.

#pwp #dezideriu #mercurretrograd