10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 22:52
No menu items!

Luna MAI, o lună fabuloasă pentru multe zodii

spot_img

Luna mai 2021 este generoasă în evenimente astrologice, dintre care se remarcă o eclipsă de Lună în Săgetător, la 26 mai, și retrogradarea lui Mercur începând din 30 mai, conform eastrolog.ro.

Cea mai importantă schimbare de vibrație o generează, însă, Jupiter, care își începe la 14 mai 2021 tranzitul prin Pești. Jupiter – „Marele Benefic” – este chiar guvernatorul tradițional al zodiei Peștilor și stă în Pești doar până la 28 iulie 2021, când se întoarce în Vărsător; la 29 decembrie, însă, Jupiter va intra din nou în Pești, unde va rămâne un an de zile. Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că evenimentele și situațiile care au loc în perioada mai-iulie 2021 constituie o introducere, un semnal de start pentru ceea ce vom avea de rezolvat și de construit în anul următor.

Tranzitul lui Jupiter în Pești trezește în mulți dintre noi compasiunea, intuiția și deschiderea spre spiritualitate, marcând o perioadă în care putem avea revelații interesante despre propria persoană, mai ales la nivel emoțional. Energia lui Jupiter facilitează conectarea la anumite zone ale subconștientului pe care probabil că nu le-am accesat vreodată. Această perioadă este foarte bună pentru reconectarea cu noi înșine și cu natura, pentru că astfel avem posibilitatea să înțelegem și să învățăm mai mult decât din cărți ori prin metode logice, raționale.

De asemenea, tranzitul lui Jupiter prin Pești ne poate ajuta să redescoperim elementele care ne leagă, care ne aduc pe toți împreună, astfel încât să înțelegem că suntem cu toții interconectați, o masă energetică provenind din aceeași sursă, chiar dacă învățăturile pe care le urmăm sunt diferite, conform sursei citate.