16.5 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 6:01
No menu items!

Ludovic Orban se laudă cu legea consumatorului vulnerabil, pe care Cîțu o programase în septembrie 2022: „Culmea perfidiei și chiar lipsei de bun simț”

spot_img

Ludovic Orban a declarat, marți, la Ialomiția, unde și-a prezentat moțiunea pentru șefia PNL, că Parlamentul a îmbunătățit proiectul legii consumatorului vulnerabil și l-a adoptat atât de repede, pentru că termenul de aplicare dat în proiectul guvernului era 1 septembrie 2022: „Culmea e că vine premierul și mă ceartă pe mine… Culmea perfidiei și chiar lipsei de bun simț”, a declarat Orban.

Orban a mai declarat că legea va fi aplicată și mai repede decât vroia guvernul Cîțu, și este și mai bună, pentru că au fost făcute modificări importante pentru cetățăeni.

„Dacă stăteam după răspunsul guvernului, așteptam până în 2022 să aplicăm Legea consumatorului vulnerabil. Noi în Parlament am aplicat termenul și se aplică din iarna asta. Culmea e că vine premierul și mă ceartă pe mine, președintele Camerei Deputaților, că nu grăbim adoptarea legii și că nu adoptăm măsurile, în condițiile în care ei, în guvern, au stabilit că se aplică de la 1 septembrie 2022. Este culmea perfidiei și chiar lipsei de bun simț”, a declarat Ludovic Orban în ședința PNL Ialomița. 

Legea consumatorului vulnerabil a fost adoptată pe 7 septembrie 2021 în Parlament.

Marilena Nedelcu