17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 13:12
No menu items!

Ludovic Orban nu crede că Iohannis vine la Congresul PNL să-l susțină pe Cîțu: „Chiar el spunea că nu intervine în procedurile interne ale partidului”

spot_img

Ludovic Orban nu crede că este oficială informația apărută din SUA, de la o discuție pe care ar fi avut-o Klaus Iohannis cu jurnaliștii români, că președintele va fi prezent la Congresul PNL ca să îl susțină pe Florin Cîțu. Orban îi reamintește șefului statului nu doar că nu are cum să se implice politic, ci chiar el a declarat că nu va interveni în procedurile interne ale partidului.

”La congresul din 2017 nu a participat. Acolo nu a fost o declarație de presă a președintelui, a fost o întâlnire informală, de acolo nu se dau știri, nu de dau citate. E straniu că a apărut aceeași informare, care a fost preluată de toată presa. Cineva a vrut să transmită presei această informație și eu nu cred că e cineva din presă. Sunt citate bine alese. Cred că e un document făcut de cineva din echipa lui Cîțu, care a dat presei detalii din întâlnirea informală a președintelui. Eu nu pot să cred că președintele poate să se pronunțe în favoarea unuia dintre candidați. Chiar el a spus că nu intervine în procedurile interne ale partidelor”, a spus Ludovic Orban, miercuri seară, la Europa FM.

M. Nedelcu