16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 1:16
No menu items!

Ludovic Orban, comparație fabuloasă cu Cristiano Ronaldo: „După ce a plecat, Real Madrid nu a mai câștigat Champions League”. Contracandidatul Cîțu era de față

spot_img

Ludovic Orban și Florin Cîțu se află în același oraș, la Piatra Neamț, unde, fiecare, caută să îți atragă voturi la Congresul din toamnă pentru funcția de președinte PNL. Aflați pe aceeași scenă, Ludovic Orban a luat cuvântul și a făcut o comparație neașteptată cu Cristiano Ronaldo. „După ce Real Madrid l-a lăsat să plece, nu a mai câștigat Champions League”, făcând referire la victoriile partidului sub conducerea sa.

 

Ludovic Orban a reamintit celor prezenți că PNL a câștigat trei rânduri de alegeri (europarlamentare, prezidențiale și locale), fiind învins la parlamentare nu de PSD, ci de pandemie. Apoi, el a vorbit despre Real Madrid, care a câștigat trei trofee Champions League cu Cristiano Ronaldo, dar a eșuat să mai triumfe după ce l-a lăsat pe celebrul fotbalist portughez să plece.

„Îl știți pe Ronaldo, da? Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo, Real Madrid a câștigat 3 Champions League. Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, iar de când a făcut-o, nu a mai câștigat niciun Champions League și a avut probleme în campionatul intern”, a spus Orban.

Orban a mai spus că niciunui primar sau demnitar liberal nu i se poate condiționa susținerea de opțiunea politică:

”Nici un reprezentant PNL într-o funcție publică nu are dreptul să condiționeze realizarea nici unui demers legal de o poziționare politică sau alta. Nici unui primar PNL nu i se poate condiționa sprijinul legal de poziționarea. Nici unui membru PNL nu i se poate condiționa susținerea în funcție de opțiunea politică la un anumit moment”, a spus Orban.

VIDEO Ludovic Orban, despre Cristiano Ronaldo și Real Madrid (min. 11.20)