16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 17:40

Lovitura care i se pregătește vineri lui Kovesi (Capital)

spot_img

Deşi este în continuare intens susţinută, atât din interior, dar şi din exterior, funcţia de procuror european ar putea rămâne doar un vis frumos pentru Laura Codruţa Kovesi, relatează Capital. 

Publicația îl citează pe Ștefan Vlaston, fostul vicepreşedinte PMP, care susţine că are informaţii conform cărora, vineri, fostul procuror şef anticorupţie va primi interdicţia să părăsească ţara.

În mod normal, aceasta ar fi trebuie să plece spre Bruxelles şi chiar a menţionat în intervenţiile ei că deja şi-a achiziţionat biletele de avion. Este surprinzătoare totuşi această deplasare grăbită, ţinând cont că audierile vor avea loc abia pe 26 februarie. Dar dacă nu va mai putea părăsi România în perioada următoare, visul ei se va spulbera, mai scriu jurnaliștii de la Capital. 

Fosta şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi a anunţat miercuri seară că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Aceasta a spus că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.